Typutomi 4 Csomag Öntapadós Szivacs tartó Mosogató, Rozsdamentes Acél Vízálló, Gyorsan Száradó Szivacs Horog Egyszerű Telepítés(Ezüst)

Typutomi 4 Csomag Öntapadós Szivacs tartó Mosogató, Rozsdamentes Acél Vízálló, Gyorsan Száradó Szivacs Horog Egyszerű Telepítés(Ezüst)

HUF 1.67

Az áru mennyisége

✿【Tartós】 : rozsdamentes acélból Készült erős szalag tartósabb, erősebb, mint tapadókorongok. ✿【Multifunkcionális Szivacs Jogosultja】 : Lehet akasztani mosogató szivacs, rongyok, mosogató dugók, spatulák, kefe, kis fazék fedő, - vágó lapok, stb.lesz. ✿【Könnyen telepíthető】 : csak húzza le a szalag, bot, hogy egy tiszta, száraz falra, használja a mosogató szivacs jogosultja 24 óra után a jobb tapadás. ✿【Vízálló】 : Lehet használni a mosogató vagy a mosdó, a nyitott kialakítás lehetővé teszi, hogy a szivacs, hogy gyorsan szárad, valamint a mosdó tiszta. ✿【Minőségi szolgáltatás】 : Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. ✿【Tartós】 : rozsdamentes acélból Készült erős szalag tartósabb, erősebb, mint tapadókorongok. ✿【Multifunkcionális Szivacs Jogosultja】 : Lehet akasztani mosogató szivacs, rongyok, mosogató dugók, spatulák, kefe, kis fazék fedő, - vágó lapok, stb.lesz. ✿【Könnyen telepíthető】 : csak húzza le a szalag, bot, hogy egy tiszta, száraz falra, használja a mosogató szivacs jogosultja 24 óra után a jobb tapadás. ✿【Vízálló】 : Lehet használni a mosogató vagy a mosdó, a nyitott kialakítás lehetővé teszi, hogy a szivacs, hogy gyorsan szárad, valamint a mosdó tiszta. ✿【Minőségi szolgáltatás】 : Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.Specifikáció : Anyag : Rozsdamentes Acél Méret : 2x2in Szín : Ezüst Csomag tartalma : 4 db*öntapadós szivacs jogosult.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek