Mydours Asztal Pad, 37.4 x 15.7, Vízálló PU Bőr Íróasztal Mat Gaming Mouse Pad Haza Offiee, Könnyen tisztítható (Fekete)

Mydours Asztal Pad, 37.4 x 15.7, Vízálló PU Bőr Íróasztal Mat Gaming Mouse Pad Haza Offiee, Könnyen tisztítható (Fekete)

HUF 897.30

Az áru mennyisége

【Tökéletes Méret】37.4" x 15.7" / 95x40cm nagy ahhoz, hogy elférjen az egér, billentyűzet, Számítógép, irodai eszköz, illetve más asztal elemek. 【Kettős Oldalsó Asztal Mat】Különböző textúrák mindkét oldalról, mindkét oldala használható, csak fordulj meg, élvezd egy másik stílus. 【Vízálló, Könnyen tisztítható】Könnyen tisztítható, védi a pultnál a foltok, foltok.Finom éleket is megakadályozza a kopást, alakváltozás során a hosszú ideje használja. 【Premim PU Bőr】Készült prémium PU bőr anyag, tartós szerkezet.Dörzsölt felület az egér gyorsan mozgott, hogy pontosan elhelyezni. 【Multifunkciós Asztal Pad 】Tökéletes kiegészítője minden modern irodában, otthon.A felület lehet használni, mint egy egér pad, kényelmes pihen felület a kezem írás közben, a gépelés vagy az egér segítségével.Egy asztal pad.A szíj.Egy bársony táska.Mydours PU bőr nagy asztalt borító szőnyeg védi a desk top vagy táblázat a karcolások, foltok, kiömlik, a meleg, karcolásokat.A kényelmes felület lesz, hogy élvezze irodai munka, játék, írás, gépelés, valamint a böngészés.Lehet használni, mint egy asztal protector, palatábla-egér pad. -Elegáns PU bőr design egy egyszerű, de jól nézd meg;. -Nagy méretű, hogy illeszkedjen a laptop, billentyűzet, laptop állvány, egér, egyéb kiegészítők;. -Tökéletes üveg, fa, műanyag, vagy bármilyen más anyag asztal;. -Egy nagy ajándék választás, hogy a főnök, munkatárs, a barátok vagy a szeretett egy.Funkció : . - Vízálló, hőre ellenálló, könnyen tisztítható. - Kettős felhasználású asztal mat & mouse pad irodába, aztán haza. - Elegáns bőr design egyszerű, elegáns megjelenés. - Megvédi az asztalt a karcolásoktól, laptop, égési sérülést, vagy a napi kopás.Íróasztala a rend, a tisztaság. - Könnyű, hordozható, bárhol használható, az irodában, íróasztal, étkező asztal, kollégiumi íróasztal, számítógép asztal, tea, stb. - Nagy ahhoz, hogy a laptop, egér, billentyűzet, a csésze kávé, ami ad egy kis színt az irodai környezetben.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek