ZRSJ Vízálló 6db Tároló Szekrény Cipős Dobozt, Cipős Szekrény, Műanyag Megvastagodott Kagyló Cipős Doboz, Tároló Doboz Átlátszó

ZRSJ Vízálló 6db Tároló Szekrény Cipős Dobozt, Cipős Szekrény, Műanyag Megvastagodott Kagyló Cipős Doboz, Tároló Doboz Átlátszó

HUF 2.33

Az áru mennyisége

Le lehet venni egy réteg ruhát, hogy ez a viselet nem csak a csizma, magas sarkú, hanem a bőr táskák, vagy cipőt.Miközben felvette a cipőjét, ez is támogatja a cipő.Szép tároló cipő mentheti több hely.Ajánlunk két különböző színek : fehér, fekete.tulajdonságok : Típus : cipő box Features : környezetvédelem, összecsukható, inventory Style : modern Color : rózsaszín/fehér/zöld/blue Size : 23. ●Multifunctionality : Nem csak cipő tárolni a szekrényben, de azt is, ruhák, kiegészítők, játékok, stb.Le lehet venni egy réteg ruhát, hogy ez a viselet nem csak a csizma, magas sarkú, hanem a bőr táskák, vagy cipőt.Ajánlunk két különböző színek : fehér, fekete.54 cm) Miatt a különbség a számítógép-képernyőn, az aktuális elem színe kissé eltérhetnek a listából kép. ● Szervezni cipő megmenteni több hely.Tartsa a haza szervezett.tárolható a cipősszekrény.Szép tároló cipő mentheti több hely. ●Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát.Akkor vegye ki a cipőt anélkül, hogy felemelné a fedelet. ●Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.11"Alkalmazás : magas sarkú, bőr cipő, sport cipő, papucs, stb.Ez a cipő tartó biztosítja, hogy a cipő védve a portól, szennyeződéstől, a szag. ●Kényelmes érzés : Ez a tároló doboz felszerelt, elegáns burkolat, amely egyszerű, egyszerű, de még mindig létrehoz egy bájos, kellemes légkört, amely lehet ügyesen illeszkedik a többi bútor.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát.


Részletes jellemzők

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
Color:
pink/white/green/blue
Size:
23.5 * 33.5 * 13cm / 9.24 * 13.17 * 5.11
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm):
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Hasonló termékek