Abaodam Lógó Medál Naptár Mubarak Visszaszámlálás Naptári Éreztem, Szövet Fali Naptár Fesztivál Party Decor (Színes Zseb)

Abaodam Lógó Medál Naptár Mubarak Visszaszámlálás Naptári Éreztem, Szövet Fali Naptár Fesztivál Party Decor (Színes Zseb)

HUF 2.33

Az áru mennyisége

Alkalmas bevásárlóközpontok, áruházak, szállodák, kirakatok, házak, illetve egyéb helyeken.Színes zseb hozni egy új érzés, a jó hangulat.Segít megteremteni a fesztivál hangulatát.Muszlim Eid visszaszámlálás naptár, hogy emlékeztessem önöket, hogy a jövő a Eid is jó fali dekoráció otthon.Újrahasznosítható, így a boltba, majd kényelmesen a következő használni.Készült anyag, praktikus, tartós.Termék Description Made anyag, a Muszlim Eid visszaszámlálás naptár praktikus, tartós.Arra emlékeztet, hogy az elkövetkező Eid is jó fali dekoráció otthon.Hoztam egy új érzés, a jó hangulat.Tökéletes ajándék választás a barátok, akkor tetszeni fog.Jellemzők - Elem Szín : Színes. - Elem Anyaga : úgy Érezte, ruhával. - Elem Méret : 75x19cm. - Készült anyag, praktikus, tartós. - Újrahasznosítható, így tárolni, kényelmes a következő használni. - Muszlim Eid visszaszámlálás naptár, hogy emlékeztessem önöket, hogy a jövő a Eid is jó fali dekoráció otthon. - Elem Színes zseb hozni egy új érzés, a jó hangulat.Segít megteremteni a fesztivál hangulatát. - Alkalmas bevásárlóközpontok, áruházak, szállodák, kirakatok, házak, illetve egyéb helyeken.Csomag, Beleértve 1 x Eid Visszaszámlálás Naptár.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek

Rnd Chld BRN Advnt Clndr-12pk
  • Legutóbbi

Rnd Chld BRN Advnt Clndr-12pk

HUF 7920.00

Nagy, kerek Adventi Naptár tartalmazza a szatén szalag lóg.Vissza olvas : Adventi Naptár : Családi Hagyomány.Advent azt jelenti, hogy 'a következő,' utal a négyhét évad előkész�